SZC logo

Győri Szakképzési Centrum

OM kód: 203037/003 | 9021 Győr, Szent István út 7.

Intézmény logo

Győri SZC Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Technikum és Kollégium

HírekKözérdekű adatokJedlikInfóKRÉTA

Erasmus+ a Jedlik Ányos Technikumban

Erasmus+ a Jedlik Ányos Technikumban

Programunk célja, hogy diákjainknak a technikumi kereteken túl is lehetőséget biztosítsunk gépészeti ismereteik és nyelvtudásuk bővítésére.

Minden évben 10 diákunk utazik Waldkirchenbe, ahol három héten keresztül gépészeti tervezéssel foglalkoznak a diákjaink a német szakoktatók és német diáktársaik irányításával. Ha időnk engedi, akkor a megtervezett elemeket le is gyártjuk a Szakképzési Központ tanműhelyében.

A hétvégéken illetve délutánonként a német vendéglátóinkkal, a Fekete-erdő nevezetességeivel ismerkedünk, valamint közös vidám programokat csinálunk.

A program a németországi három hét után nem ér véget ugyanis német barátaink a következő év májusában hozzánk látogatnak, mi is szervezünk nekik szakmai programokat, de azon túl rengeteg szabadidős programot, illetve kulturális programokat is. Bátran mondhatjuk, ha az első három hét a gépészettel és egymás megismerésével telik, akkor a következő magyarországi három hét már a vidám együttlétről szól, ekkor már diákjaink számára a legjelentősebb hozadéka a programnak, hogy rá vannak szinte kényszerítve, hogy egész nap német vendégeikkel foglalkozzanak, beszéljenek.

Büszke vagyok arra, hogy most már több mint 120 diákomnak szervezhettem tartalmas programokat és szerezhettem nekik életre szóló emlékeket a Jedlik Ányos Technikum és a SICK AG segítségével. 

 


Partnereink

SZC logo

Győri Szakképzési Centrum


Győri SZC Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Technikum és Kollégium

9021 Győr, Szent István út 7.

Telefon: +36 96 529-447

E-mail: jedlik@jedlik.eu

OM azonosító: 203037/003

Felnőttképzési nyilvántartás száma: E-001285/2015


2024Győri SZC Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Technikum és Kollégium